Hotels kris kras door de Provincie Ontario

Arowhon Pines Resort, Algonquin National Park, ON: 
is een prijzige maar  fantastische accommodatie en het ligt midden in de natuur aan een prachtig meer. Er worden zowel kamers als cabins aangeboden. De prijzen van de accommodatie zijn op basis van all-inclusief en inclusief fooi. Arowhon heeft geen drank licentie maar je kunt je eigen wijn meenemen die ontkurken ze voor je. Het is een zeer gezellig resort waarvan wij hebben genoten. Je kunt hier wandelen, varen, vissen en nog veel meer.
Beoordeeld: Sept 2002                  - Rondreis Oost-CA & NY

Residence Inn Kingston Water's Edge, Kingston, ON:
Het was puur bedoeld als tussenstop omdat de rit in de winter waarschijnlijk wel te lang zou zijn en dat bleek het ook inderdaad te zijn. Wat betreft de accommodatie. Ik had hem uitgekozen omdat ik er een keuken had want je bent het uiteten gaan wel eens zat maar hij viel wat tegen. De kamer met aparte slaapkamer en keuken bleek nogal klein te zijn en iets gedateerd. Nu gaan ze daar dit jaar blijkbaar reserveren dus mocht je hier heen willen kijken voor de zekerheid even of dit ook is gebeurd. Het ontbijt dat inclusief is was een soort van chaos.
Beoordeeld: jan/febr 2018             - Rondreis Winter Oost Canada


BW Highland Inn, Midland, ON:
BW Highland Inn was een typisch BW hotel - simpel en toen niets mis mee.
Tegenwoordig valt het onder de vlag van Quality als Quality Inn & Conf Centre Midland
Beoordeeld: Sept 2002                  - Rondreis Oost-CA & NY


Old Stone Inn, Niagara Falls, ON: 
dit was een donkere Inn waar ik niet veel meer van weet, wel heb ik opgezocht dat het inmiddels in 2016 is gerenoveerd en omgetoverd tot een Boutique Hotel maar als ik op de website heeft het nog steeds een beetje de “Inn Style”
Beoordeeld: Sept 2002                  - Rondreis Oost-CA & NY

Marriott on the Falls, Niagara Falls, ON: 
Dit “High rise hotel” ligt op een fantastische locatie en biedt uitzicht op en in de watervallen. 
De service is uitstekend van dit hotel en ik kreeg een fantastische upgrade naar de 26ste verdieping met een duizelingwekkend uitzicht. 
De lounge is wat sober maar je kunt er een prima drankje en hapje doen. Het restaurant genaamd Milestones on the Falls is zeer aan te bevelen. Er is naar Marriott on the Falls ook Marriott Niagara Falls Fallsview Hotel & Spa. Ik heb bewust gekozen voor Marriott on the Falls omdat de kamers net waren gerenoveerd.
Ik kan het hotel zeer aanbevelen, de kamers mooi en ruim, het restaurant voor zowel ontbijt als diner uitstekend en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. 
Beoordeeld: jan/febr 2018          - Rondreis Winter Oost Canada

Chateau Cartier Resort, Gatineau, ON:
Een mooi hotel en inmiddels overgenomen door de Hilton Hotel keten en gaat tegenwoordig verder onder de naam Double Tree by Hilton Hotel Gatineau-Ottawa en is gemoderniseerd. De liefhebber van een spelletje golf zit goed. Het ligt aan de westbank van de Ottawa Rivier.
Beoordeeld: Sept 2002                  - Rondreis Oost-CA & NY

Fairmont Château Laurier, Ottawa, ON:
Simpelweg een klassiek en statig hotel maar de kamer die ik had (Fairmont King met View) was behoorlijk aan de kleine kant, vooral de badkamer. De service van Fairmont hotels is simpelweg fantastisch maar dat mag natuurlijk ook wel gezien de prijzen. De locatie van het hotel is super want je loopt overal zo naar toe en het biedt een prachtig uitzicht op Parliament Hill en Parliament of Canada. 
’s Avonds gekozen voor Restaurant Zoe’s ipv van Wilfrid's Restaurant. Zoe’s is een soort lounge-achtig restaurant waar ’s middags high tea gedaan kan worden en het zier er minder stijf uit. Het ontbijt in Wilfrid’s is goed met een prachtig uit zicht op de eerder genoemde parlementen.  
Een ander restaurant voor diner dat ik kan aanbevelen is Becka Dining & Wine Bar. Dit restaurant bestaat uit 2 delen, een restaurant en een wine bar annex lounge. De wine bar kan ik zeer aanbevelen want het restaurant vond ik wat stijfjes aan doen. Zeer goede bediening.
Beoordeeld: jan/febr 2018          - Rondreis Winter Oost Canada

Best Western Primrose, Toronto, ON:
Dit hotel is inmiddels gesloten en gaat tegenwoordig door het leven als Parkside Student Residence Downtown, gezien de naam zal het voor de meeste niet in aanmerking komen om te overnachten. Booking.com biedt de accommodatie ook aan.

Meest recente reacties

02.01 | 15:15

Dank voor het compliment. Er is ook nog een VS & EU Site. Www.reizenenmeer.com.

02.01 | 14:57

zekers. Wat een fantastische site heeft u gemaakt met veel bruikbare tips. Heerlijk die voorpret!

02.01 | 14:49

Das mooi te horen. Hopelijk heb je er iets aan.

02.01 | 14:44

Fantastisch om te lezen!